AMASYA / SULUOVA - Mehmet Bilgili Ortaokulu

Kas

Kızılay Haftası dolayısıyla Mehmet Bilgili Ortaokulu öğretmenleri ve 6/B sınıfı öğrencileri Akdağ ekmek fırınına 100 marka bırakarak,

"Askıda Ekmek" projesine katkıda bulundu.

Fırın sahibi, sosyal sorumluluk kapsamında yapılan bu davranıştan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek öğrencilerimize simit ikram etti.

Kas

Kızılay Haftası kapsamında öğrencilerimizi bilgilendirmek için pano hazırlandı.

Ock

İl Koordinatörü Rabia AKÇAY tarafından, Suluova Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Branş öğretmenlerimiz ile Okul Müdürümüz Murat EROL katılmıştır.

Ock

13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında, okul ve kurumlarımıza Rehberlik etmek ve bilgilendirmek amacıyla TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Hasan İÇBUDAK tarafından, Macit Zeren Fen Lisesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya Branş öğretmenlerimiz ve Okul Müdürümüz Murat EROL katılmıştır.

Ara

Okulumuz müzik öğretmeni ve öğrencilerimizin “Blok flüt ve melodika çalışması”…

Okul Müdürümüz Murat EROL, öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltı ve yüzlerindeki mutluluk ifadelerinden dolayı müzik öğretmenimiz Merve Nur BEKTAŞ’a teşekkür etti.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında savurganlığın önüne geçilmesi ve yabancı malların yerine yerli malların tüketilmesi bilincinin oluşturulabilmesi amacıyla program düzenlendi.

Okul Müdürümüz Murat EROL, programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve destek olan öğretmenlerimize teşekkür etti.

Ara

Okulumuz 7-C Sınıfı “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında savurganlığın önüne geçilmesi ve yabancı malların yerine yerli malların tüketilmesi bilincinin oluşturulabilmesi amacıyla kahvaltı etkinliği düzenledi.

Okul Müdürümüz Murat EROL, etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve destek olan sınıf rehber öğretmenimiz Emin ŞAHİN’e teşekkür etti.

Ara

Okulumuz 7-B Sınıfı “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında savurganlığın önüne geçilmesi ve yabancı malların yerine yerli malların tüketilmesi bilincinin oluşturulabilmesi amacıyla kahvaltı etkinliği düzenledi.

Okul Müdürümüz Murat EROL, etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve destek olan sınıf rehber öğretmenimiz Yasemin KETEN’e teşekkür etti.

Ara

Okulumuz 6-B Sınıfı “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında savurganlığın önüne geçilmesi ve yabancı malların yerine yerli malların tüketilmesi bilincinin oluşturulabilmesi amacıyla kahvaltı etkinliği düzenledi.

Okul Müdürümüz Murat EROL, etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve destek olan sınıf rehber öğretmenimiz Tuba KAZAKLI’ya teşekkür etti.

Ara

Okulumuz 6-A Sınıfı “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında savurganlığın önüne geçilmesi ve yabancı malların yerine yerli malların tüketilmesi bilincinin oluşturulabilmesi amacıyla kahvaltı etkinliği düzenledi.

Okul Müdürümüz Murat EROL, etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve destek olan sınıf rehber öğretmenimiz Bülent ESEN’e teşekkür etti.

Ara

Okulumuz 5-C Sınıfı “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında savurganlığın önüne geçilmesi ve yabancı malların yerine yerli malların tüketilmesi bilincinin oluşturulabilmesi amacıyla kahvaltı etkinliği düzenledi.

Okul Müdürümüz Murat EROL, etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve destek olan sınıf rehber öğretmenimiz Hatice BATAK YURTBAŞI´ya teşekkür etti.