AMASYA / SULUOVA - Mehmet Bilgili Ortaokulu

Kas

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının birlikte yürüttüğü proje kapsamında okullarda yapılan denetimler sonucunda okulumuz, "Beslenme Dostu Okul" sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Okulumuza bu ödülü kazandırmada emeği geçen başta Okul Müdürümüz Murat EROL´a, tüm öğretmen, öğrenci, veli ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

9 Haziran 2017 Cuma günü yapılan törenle öğrencilerimiz karnelerini,iftihar belgelerini ve dereceye girenler ödüllerini aldılar. Okul Müdürümüz Murat EROL, öğrencilerimize başarılarından dolayı teşekkür etti. Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Tem

2016-2017 Eğitim Öğreteim yılında Nisan ayında yapılan TEOG (Ortak Sınavlar) da 8/B Sınıfı öğrencimiz Sena ORKAN tüm soruları doğru cevaplayarak TÜRKİYE BİRİNCİSİ olmuştur. Ayrıca aynı sınavda 4 öğrencimiz TÜRKİYE 2. si, 1 öğrencimiz TÜRKİYE 3. sü, 4 öğrencimizde TÜRKİYE 4. sü olmuştur. Okul Müdürümüz Murat EROL TEOG Şampiyonlarını kutlayarak ödüllerini verdi ve başarılarının devamını diledi.

Haz

Suluova Kaymakamlığı ve İlçe Milli Müdürlüğünce eğitime destek amacıyla hazırlanan “Kardeş Okul, Kardeş Kurum” Projesi kapsamında Okul aile birliği başkanımız Kenan ÇUKUR ve Okul Müdürümüz Murat EROL, kardeş kurumumuz olan Devran İnşaat´ı ziyaret ettiler.